NUTRITION LABELLING POLICIES AND THEIR IMPACTS IN VARIOUS COUNTRIES AND IN VIET NAM
Quang TU, Thi Duc Ngan HOANG, Thanh Duong TRAN, Danh Tuyen LE, Quynh Anh PHAM, Thi Thao Nghien HOANG
PDF Cite
Page: 161-173,
FACTORS INFLUENCING FRUIT AND VEGETABLE CONSUMPTION IN SOME COUNTRIES WORLDWIDE AND VIETNAM
Thi Ha Phuong NGO, Tuyet Mai TRUONG, Nam Phuong HUYNH, Hong Son TRINH
PDF Cite
Page: 152-160,
CURRENT SITUATION OF FOODBORNE VIRUS INFECTION AND RECOMMENDATIONS ON MONITORING MEASURES
Phan Thị Thanh Hà, Thi Hoa CAO, Thị Anh Đào Hà
Online First Cite
Page: 9-18,
DISCUSSION ON HEALTH FOOD AND HEALTHY DIET TERMS
Thanh Duong TRAN, Thi Duc Ngan HOANG, Thi Thao Nghien HOANG, Phuong Thao TRAN, Danh Tuyen LE, Kim Hue PHAN, Van Tan VU, Thi Hiep LE, Quynh Anh PHAM, Viet Dung NGUYEN, Thi Doan Du DANG, Ngoc Hai PHUNG
Online First Cite
Page: 1-8,
ENABLES AND CHALLENGES IN DEVELOPING A PERSONALIZED NUTRITION CONSULTATION SOFTWARE  IN VIETNAM
Thi Duc Ngan HOANG, Phuong Thao TRAN, Thanh Duong TRAN, Danh Tuyen LE, Thi Thuy NGUYEN, Thi Thao Nghien HOANG, Ngoc Hai PHUNG
Online First Cite
Page: 29-36,
MICROALGAE DERIVED ASTAXANTHIN: APPLICATIONS AND CHALLENGES IN PRODUCTION AND TRADE
Phu Tho NGUYEN, Huu Thanh NGUYEN
PDF Cite
Page: 1-10,
ROLE OF NO IN CARDIOLOGICAL NUTRITION
Van Tuan NGUYEN, Khanh Hong NGUYEN
PDF Cite
Page: 91-99,
REDUCED SALT DIET TO IMPROVE HEART HEALTH AND CONTROL HIGH BLOOD PRESSURE
Trong Hung NGUYEN
PDF Cite
Page: 78-86,
NEW PRODUCTS DEVELOPING IN NUTRICARE NUTRITION JOINT STOCK COMPANY
Thy Thu VU, Thi Lan Huong TRAN
PDF Cite
Page: 65-71,
ROLE OF AMIN ACID WITH NUTRITIONAL TREATMENT
Do Huy NGUYEN
PDF Cite
Page: 61-71,
ỨNG DỤNG CHẤT ĐIỀU VỊ ĐỂ GIẢM TIÊU THỤ MUỐI TRONG CHẾ ĐỘ ĂN TỐT CHO SỨC KHỎE
Nguyễn Trọng Hưng
PDF Cite
Page: 112-118,
ĐẢM BẢO AN TOÀN THỰC PHẨM TRONG MÙA DỊCH COVID-19
Hà Thị Anh Đào
PDF Cite
Page: 39-40,
DINH DƯỠNG CHO TRẺ BÉO PHÌ TRONG DỰ PHÒNG COVID-19
Đào Thị Ngọc Diễn
PDF Cite
Page: 37-38,
DINH DƯỠNG DỰ PHÒNG COVID-19 CHO TRẺ EM TUỔI HỌC ĐƯỜNG
Đinh Thị Kim Liên
PDF Cite
Page: 32-36,
DINH DƯỠNG TRONG BỆNH HEN PHẾ QUẢN TRẺ EM
Phạm Thị Thục
PDF Cite
Page: 29-31,
CHẾ ĐỘ DINH DƯỠNG CHO TRẺ EM TRONG PHÒNG CHỐNG DỊCH BỆNH COVID 19
Lê Thị Hải
PDF Cite
Page: 26-28,
DINH DƯỠNG VÀ CHĂM SÓC SỨC KHỎE NGƯỜI CAO TUỔI PHÒNG COVID - 19
Cao Thị Hậu
PDF Cite
Page: 22-25,
DINH DƯỠNG DỰ PHÒNG BỆNH COVID 19 CHO NGƯỜI BỆNH TĂNG HUYẾT ÁP
Lê Bạch Mai, Lê Thị Hợp
PDF Cite
Page: 17-21,
DINH DƯỠNG CHO BỆNH NHÂN COVID-19 NẶNG ĐIỀU TRỊ TẠI ICU THEO HƯỚNG DẪN CỦA ESPEN VÀ ASPEN
Lê Thị Hương, Nguyễn Thuỳ Linh, Dương Thị Phượng
PDF Cite
Page: 14-16,
DINH DƯỠNG TRONG CHỦ ĐỘNG NÂNG CAO SỨC ĐỀ KHÁNG
Đỗ Thị Ngọc Diệp
PDF Cite
Page: 10-13,
DINH DƯỠNG HỖ TRỢ DỰ PHÒNG VÀ ĐIỀU TRỊ COVID-19 CHO NGƯỜI TRƯỞNG THÀNH
Lê Thị Hương, Nguyễn Thùy Linh, Dương Thị Phượng
PDF Cite
Page: 6-9,
DINH DƯỠNG CHỦ ĐỘNG NÂNG CAO SỨC ĐỀ KHÁNG CHO CƠ THỂ PHÒNG CHỐNG DỊCH COVID-19
Phạm Ngọc Khái
PDF Cite
Page: 3-5,
DINH DƯỠNG TRONG PHÒNG CHỐNG VÀ ĐIỀU TRỊ COVID-19
Lê Thị Hợp
PDF Cite
Page: 1-2,
DINH DƯỠNG Y DƯỢC TRUYỀN THỐNG VIỆT ĐÓN CHÀO NĂM CANH TÝ - 2020
Nguyễn Tuấn Bình
PDF Cite
Page: 74-78,
NUÔI DƯỠNG VÀ CHĂM SÓC TRẺ NHỎ: THỰC TRẠNG VÀ GIẢI PHÁP CẢI THIỆN TÌNH TRẠNG DINH DƯỠNG
Nguyễn Trọng Hưng
PDF Cite
Page: 29-34,
APPLICATION OF MONOSODIUM GLUTAMATE IN DIETS FOR THE ELDERLY
Ngu TU
PDF Cite
Page: 114-122,
AGING, NUTRITION & INFLAMM-AGING: WHAT IS THE CONNECTION & RELATIONSHIP?
Hanh HUYNH
PDF Cite
Page: 47-51,
NUTRITION FOR AGING PEOPLE
Đỗ Thị Ngọc Diệp
PDF Cite
Page: 1-6,
ĐÀO TẠO DINH DƯỠNG BẬC ĐẠI HỌC TẠI TRƯỜNG ĐẠI HỌC Y TẾ CÔNG CỘNG
Thanh Ha NGUYEN
PDF Cite
Page: 30-34,
PROBIOTICS IN THE MANAGEMENT OF CONDITIONS BEYOND INFECTIOUS DISEASE
Anders Henriksson
PDF Cite
Page: 29,
FUNCTIONAL FOOD AND SELF HEALTH CARE
The Dong PHAN
PDF Cite
Page: 22-28,
HABIT-FORMATION IN PREVENTING NCDS
Hanh HUYNH
PDF Cite
Page: 15-21,
SOUTHEAST ASIA-PUBLIC HEALTH NUTRITION (SEA-PHN) NETWORK: TOGETHER IN ADVANCING PUBLIC HEALTH NUTRITION
E-Siong Tee
PDF Cite
Page: 6-8,
INCREASE QUALITY AND STANDARDIZE THe ACTIVITIES ON NUTRITION AND DIETETICS IN HOSPITAlS: LESSONS FROM HO CHI MINH CITY
Thi Ngoc Diep DO
PDF Cite
Page: 1-5,
SODIUM AND POTASSIUM CONTROLED DIET CONTRIBUTES TO PREVENTING HYPERTENSION
Danh Tuyen LE, Thi Kim Tien NGUYEN
PDF Cite
FOOD-BASED DIETARY GUIDELINES OF SOUTHEAST ASIA: AN ANALYSIS OF KEY MESSAGES
Tee ES, Hardinsyah R, Florentino RF, Ismail MN, Suthutvoravut U, Thi Hop LE
PDF Cite
Page: 12-14,
COMMUNITY-BASED INTERVENTION TO IMPROVE THE NUTRITION STATUS OF PEOPLE IN HO CHI MINH CITY: SUCCESS AND CHALLENGES
Thi Ngoc Diep DO
PDF Cite
Page: 5-11,
CURRENT IODINE DEFICIENCY: OPPORTUNITIES AND CHALLENGES
Ngoc Oanh PHAM, Thi Ngoc Diep DO, Thi Minh Hanh TRAN, Thi Lan TA
PDF Cite
Page: 66-71,
INTERVENTIONS FOR HOSPITAL MALNUTRITION IN HO CHI MINH CITY: EVIDENCES FROM LITERATURE, OPPORTUNITIES AND CHALLENGES
Quoc Cuong TRAN, Thi Ngoc Diep DO, Quynh Hoa VU
PDF Cite
Page: 25-32,
PROTEIN AND AMINO ACID REQUIREMENTS: HOW WELL DO WE UNDERSTAND THEM?
Shigeru YAMAMOTO
PDF Cite
Page: 14-16,
NUTRITION, INFLAMATION, AND THE DEVELOPMENT OF CANCER
Hanh HUYNH
PDF Cite
Page: 10-13,
NUTRITION FOR PREGNANT WOMEN – CHALLENGES IN CHRONIC DISEASES’ PREVENTION
Thi Ngoc Diep DO
PDF Cite
Page: 4-9,
THE CURRENT SITUATION OF GLOBAL NUTRITION AND CALLS FOR ACTION AGAINST MALNUTRITION OF THE UNITED STATE
Lê Thị Hợp, Ngoc Quyen PHI
PDF Cite
Page: 1-3,
VAI TRÒ CỦA DINH DƯỠNG ĐIỀU TRỊ VÀ CÁC GIẢI PHÁP CẢI THIỆN CÔNG TÁC CHĂM SÓC DINH DƯỠNG BỆNH VIỆN
Thi Lam NGUYEN
PDF Cite
Page: 1-3,
DESIGN AND IMPLEMETATION OF SEANUTS IN VIET NAM
Nguyen Bao Khanh LE, Paul Deurenberg, Thi Hop LE, Danh Tuyen LE
PDF Cite
Page: 13-17,
THỰC TRẠNG VÀ GIẢI PHÁP ĐẨY MẠNH CHƯƠNG TRÌNH DINH DƯỠNG HỌC ĐƯỜNG NHẰM CẢI THIỆN THỂ LỰC VÀ TRÍ LỰC CỦA TRẺ EM VIỆT NAM
Thi Hop LE, Bach Mai LE, Thi Nhung BUI
PDF Cite
Page: 1-6,