DOAN TAT, NGUYEN ST, LE DT. THE EFFECTS OF MEDIUM-CHAIN TRIGLYCERIDES ON BODY WEIGHT AND BODY FAT COMPOSITION IN OVERWEIGHT AND OBESE ADULTS. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;20(6):10-17. doi:10.56283/1859-0381/829
PHAN QA, HOANG TDN, LAM QH, TRAN TD, LE DT, HOANG TTN. UPDATE ON SYNBIOTICS INTERVENTION IN IMPROVING NUTRITION AND HEALTH STATUS IN CHILDREN. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;20(6):1-9. doi:10.56283/1859-0381/796
Phan KH, TRAN TD, HOANG DN, HOANG TTN, LE DT, BUI TTY, PHUNG NH. mHEALTH IN NUTRITION AND HEALTH MONITORING AND MANAGEMENT: SOLUTIONS AND CHALLENGES. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;20(4):1-11. doi:10.56283/1859-0381/755
NGUYEN TPA, NGUYEN MT, PHAM VP, TU Q, HOANG TDN. THE SIGNIFICANCE OF APPROPRIATE BMI CUT-OFFS IN EVALUATING OVERWEIGHT AND OBESITY AMONG TYPE 2 DIABETES PATIENTS IN VIETNAM. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;20(4):12-28. doi:10.56283/1859-0381/734
NGUYEN HN, LE NV, NGUYEN TMN. THE EFFECTS OF ADVANCED GLYCATION END (AGE) AND ACRYLAMIDE COMPOUNDS, AND FAST FOOD CONSUMPTION HABITS ON HEALTH. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;20(3E):1-18. doi:10.56283/1859-0381/478
LE NV, NGUYEN HN, NGUYEN TMN. AN OVERVIEW OF THE RELATIONSHIP BETWEEN DIETARY BEHAVIOR AND LIFESTYLE TO HEALTH AT MOLECULAR BIOLOGY MECHANISM. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):1-15. doi:10.56283/1859-0381/420
NGUYEN TH, Lê HD, NINH TN, Phạm TD, Phạm NK. SOYBEANS, SOY-BASED PRODUCTS AND HEART HEALTH . Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):11-17. doi:10.56283/1859-0381/376
Nguyễn PT, Nguyễn HT. LACTIC ACID BACTERIA: POTENTIAL FOR DISCOVERING HIGH BIOACTIVITY PRODUCTS FOR FOOD AND PHARMACEUTICAL APPLICATIONS. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):1-10. doi:10.56283/1859-0381/287
NGUYEN DH. ROLE OF AMINO ACIDES IN NUTRITIONAL TREATMENT. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(2):64-74. Accessed November 21, 2024. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/241
LE BM, LE DT, LE TH, TRAN KV. DINH DƯỠNG HỢP LÝ TRONG 1000 NGÀY VÀNG VỚI THỂ LỰC, TRÍ TUỆ VÀ SỨC KHỎE CỦA CON NGƯỜI. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(2):6-12. Accessed November 21, 2024. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/231
DO TND. COMMUNITY-BASED INTERVENTION TO IMPROVE THE NUTRITIONAL STATUS of CHILDREN IN HO CHI MINH CITY : THE FIRST 1000 DAYS OF LIFE. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2019;15(2):13-19. Accessed November 21, 2024. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/232