Nguyễn HN, Phạm MT, Nguyễn TMN. RELATIONSHIP BETWEEN QUERCETIN AND HEALTH FROM THE PERSPECTIVE OF EPIGENETICS. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;21(2E):1-22. doi:10.56283/1859-0381/732
Lâm KK, VIEN VBA, Võ TĐ. NUTRITIONAL ROLE OF RICE BRAN IN CARDIOVASCULAR HEALTH. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):23-33. doi:10.56283/1859-0381/781
Vi NT, Nguyễn NT, Nguyễn NLA. EFFECT OF TOTAL SOLUBLE SOLIDS AND pH ON SOME QUALITY PARAMETERS OF FERMENTED BEVERAGE FROM BLUEBERRY (Vaccinium corymbosum L.). Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;21(2E):34-44. doi:10.56283/1859-0381/841
Hoàng Khắc Tuấn Anh, Trần Châu Quyên, Đàm Trọng Nghĩa, Chu Văn Tuynh, Nguyễn Thị Loan, Bùi Thị Kim Huế, Trần Thị Năm, Nghiêm Nguyệt Thu, Nguyễn Thị Thu Thuỷ
Hoàng KTA, Trần CQ, Đàm TN, và c.s. NUTRITION STATUS OF THYROID CANCER PATIENTS UNDERGOING RADIOACTIVE IODINE ABLATION THERAPY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):45-52. doi:10.56283/1859-0381/753
NGUYEN TTH, NGUYEN TYV, Vo Van T, Huynh Thi VQ. ASSOCIATION BETWEEN STUNTING AND CALCIUM INTAKE IN CHILDREN WITH NEPHROTIC SYNDROME. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;21(2E):53-60. doi:10.56283/1859-0381/709
Trần TH, Phạm TD, Phạm LA, Phạm TT, Trương HM. FACTORS AFFECTING THE INTENTION TO USE ALCOHOLIC BEVERAGES AMONG STUDENTS IN HO CHI MINH CITY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2024;21(2E):61-71. doi:10.56283/1859-0381/797
Lê TTT, Nguyễn TPV, Lê HT, và c.s. SUBOPTIMAL HEALTH STATUS AND ASSOCIATED FACTORS AMONG STUDENTS AT HANOI MEDICAL UNIVERSITY IN 2024. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):72-80. doi:10.56283/1859-0381/859
Đỗ TT, Phạm TLA, Võ VT, Bùi THL. ASSOCIATION BETWEEN OVERWEIGHT/OBESITY AND DIET QUALITY AMONG WOMEN OF REPRODUCTIVE AGE IN AN URBAN DISTRICT AT HO CHI MINH CITY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):81-88. doi:10.56283/1859-0381/871
Nguyễn HT, Từ Q, Tống ĐM. ASSOCIATION OF ANTHROPOMETRIC INDICES, NUTRITIONAL HABITS, AND LIFESTYLE FACTORS WITH METABOLIC SYNDROME IN ELDERLY IN NGHE AN PROVINCE. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):89-101. doi:10.56283/1859-0381/867
Nguyễn Thị AT, Nguyễn HT, Nguyễn TH, Nguyễn TKL. RELATIONSHIP BETWEEN NUTRITIONAL STATUS AND QUALITY OF LIFE AMONG DIABETIC PATIENTS AT THE GENERAL HOSPITAL OF VINH CITY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):102-109. doi:10.56283/1859-0381/870
Phạm ĐM, Tạ TT, Vũ AH. SARCOPENIA AND ASSOCIATED FACTORS IN HEAD AND NECK CANCER PATIENTS UNDERGOING CHEMOTHERAPY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):110-117. doi:10.56283/1859-0381/880
Phạm TKC, Trần KT, Phạm TD, và c.s. NUTRITIONAL STATUS AND PREVALENCE OF SARCOPENIA USING THE DIFFERENT CLASSIFICATION SCALES AMONG THE ELDERLY IN A RURAL COMMUNE IN THAI BINH PROVINCE. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2025;21(2E):118-126. doi:10.56283/1859-0381/891