Nguyễn PT, Nguyễn HT. LACTIC ACID BACTERIA: POTENTIAL FOR DISCOVERING HIGH BIOACTIVITY PRODUCTS FOR FOOD AND PHARMACEUTICAL APPLICATIONS. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):1-10. doi:10.56283/1859-0381/287
NGUYEN TH, Lê HD, NINH TN, Phạm TD, Phạm NK. SOYBEANS, SOY-BASED PRODUCTS AND HEART HEALTH . Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):11-17. doi:10.56283/1859-0381/376
NGUYEN XN, NGUYEN TD. CASE STUDY: IMPROVE BONE QUALITY WITH A PROPER DIET AND EXERCIS, IMPLEMENTED IN 4 YEARS FOR ONE PERSON > 60 Y OLD. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):18-25. doi:10.56283/1859-0381/257
UNG MAT, Châu TTN, NGUYEN TH. STUDY ON PRODUCTION OF FRUIT POWDER FROM THAILAND JACKFRUIT (Artocarpus heterophyllus Lam.) BY FOAM MAT DRYING. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):26-36. doi:10.56283/1859-0381/288
NGUYEN VS, PHAM TTN, PHAM TD, MAI TVA. THE METHANOL CONTENT IN WHITE SPIRIT IN THREE COMMUNES WHERE POISONING HAD OCCURRED BY SPIRIT. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):37-43. doi:10.56283/1859-0381/289
LE L. THE EPIDEMIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF FOOD POISONING OUTBREAKS IN NAM DINH FROM 2010 TO 2019. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):44-49. doi:10.56283/1859-0381/251
LE TTH, NGUYEN BH, DAO VT, NGUYEN VH. NUTRITIONAL STATUS OF INPATIENTS WITH LUNG CANCER AT VIETNAM NATIONAL HOSPITAL IN TAN TRIEU CAMPUS IN 2021. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):50-56. doi:10.56283/1859-0381/381
HOANG HV, DOAN TMH, DANG TTT, DOAN PM, Vo TKC, LE TTH, NGUYEN VH. NUTRITIONAL STATUS OF PATIENTS AGED UNDER 70 YEARS WITH ARTIFICIAL KIDNEY DIALYSIS UNDER MANAGEMENT AT HA DONG GENERAL HOSPITAL, 2022. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):57-62. doi:10.56283/1859-0381/306
NGUYEN THL, NGUYEN TKA, TRAN MA, DANG KA, PHAN BH, LE HT, NGUYEN TT. NUTRITION STATUS AND ACTUAL DIETARY INTAKE OF HYPERTENSIVE PATIENTS TREATED AT THANH KHE DISTRICT MEDICAL CENTER, DA NANG CITY 2021. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):70-78. doi:10.56283/1859-0381/375
LE THG, LE DT, BUI VT, NGUYEN THT, PHAM MP, BUI TN. ANTHROPOMETRIC CHARACTERISTICS AND NUTRITIONAL STATUS OF WOMEN FROM 40 TO 65 YEARS OLD IN HANOI. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):79-87. doi:10.56283/1859-0381/378
NGUYEN L, PHI NQ, DO THY, PHAM VD, NGUYEN HC. ANTHROPOMETRIC CHARACTERISTICS AND NUTRITIONAL STATUS OF PUPILS IN SOME JUNIOR HIGH SCHOOLS OF HANOI CITY, 2020. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):88-96. doi:10.56283/1859-0381/338
NGUYEN L, PHI NQ, DO THY, PHAM VD, TRAN TTT, HA HT, NGUYEN VL, TRUONG TM. NUTRITIONAL STATUS OF CHILDREN AGED 36-59 MONTHS AT PRESCHOOLS IN LUC NAM DISTRICT, BAC GIANG PROVINCE, 2020. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):97-103. doi:10.56283/1859-0381/367
PHAM TTN, BUI TN, HUYNH PT, PHAM TO, LE HH. NUTRITIONAL STATUS AND PHYSICAL ACTIVITIES OF MIGRANT EMPLOYEES AT A MANUFACTURER IN HO CHI MINH CITY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):104-111. doi:10.56283/1859-0381/386
Thu Thuy PHAM, Huu Chinh NGUYEN, Thi Huyen Trang NGUYEN, Do Van Anh NGUYEN, Van Tuoc BUI, Minh Phuc PHAM, Mai Anh LUONG, Bich Thuy TRAN, Bao Ngoc TRINH, Thi Nhung BUI
PHAM TO, NGUYEN TTT. NUTRITIONAL STATUS, HYPERGLYCEMIA OF WORKERS AT A MANUFACTURING FACTORY IN HO CHI MINH CITY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(3+4):120-126. doi:10.56283/1859-0381/340