ORIGINAL RESEARCH

FOOD SAFETY CONDITIONS IN FOOD PRODUCTION, PROCESSING AND TRADING ESTABLISHMENTS AND FOOD MANAGEMENT AGENCIES AT ALL LEVEL IN THANH HOA PROVINCE
Hà Văn Giáp, Nguyễn Đức Thịnh, Nguyễn Đình Tú, Tống Đức Sơn, Lê Thiều Huệ
PDF Cite
Page: 41-49
THE CHARACTERISTICS OF GESTATIONAL DIABETES MELLITUS WOMEN IN THE OUTPATIENT CLINIC IN HANOI OBSTETRICS AND GYNECOLOGY HOSPITAL
Hoàng Thị Thảo Nghiên, Nghiêm Nguyệt Thu, Hoàng Thị Đức Ngàn, Diêm Thị Thanh Thủy, Nguyễn Thị Thanh Tâm
PDF Cite
Page: 50-57
STUDY ON PROCESSING OF “LAP XUONG” FROM GOAT MEAT
Trần Xuân Hiển, Lê Thị Thúy Hằng, Nguyễn Tấn Hùng
PDF Cite
Page: 58-68
TẦN SUẤT TIÊU THỤ THỰC PHẨM VÀ KHẨU PHẦN ĂN CỦA HỌC SINH TIỂU HỌC TẠI 2 HUYỆN NGHĨA ĐÀN, YÊN THÀNH VÀ THÀNH PHỐ VINH, TỈNH NGHỆ AN NĂM 2019
Lê Thị Hợp, Bùi Thị Thanh Hoa, Từ Ngữ, Cao Phi Nga, Nguyễn Cảnh Phú, Lều Nguyệt Ánh, Nguyễn Quỳnh Vân, Hà Thị Phương
PDF Cite
Page: 69-76
THE SITUATION OF INCREASING SERUM URIC ACID IN PEOPLE AGED 25-64 IN 2 PURELY AGRICULTURAL COMMUNES IN THAI BINH PROVINCE, 2019
Phạm Đăng Bản, Phạm Thị Dung, Ninh Thị Nhung, Lê Minh Kỳ
PDF Cite
Page: 77-85
SOME FACTORS RELATED TO INCREASED SERUM URIC ACID IN PEOPLE AGED 25-64 IN 2 PURELY AGRICULTURAL COMMUNES IN THAI BINH PROVINCE, 2019
Phạm Đăng Bản, Ninh Thị Nhung, Nguyễn Hà My, Lê Minh Kỳ
PDF Cite
Page: 86-94
NUTRITIONAL STATUS ASSESSMENT BY ANTHROPOMETRIC METHOD BEFORE ADMISSION AMONG PATIENTS WITH PULMONARY TUBERCULOSIS IN NATIONAL LUNG HOSPITAL IN 2019-2020
Nguyễn Trọng Hưng, Nguyễn Thị Hằng Nga, Lê Xuân Hưng, Phạm Thị Oanh, Nguyễn Thị Thu Trang
PDF Cite
Page: 95-101
IMPACT OF MILK-CAKE FORTIFICATION ON MICRO NUTRIENT STATUS OF CHILDREN FROM 6 – 9 YEARS OLD IN 2 PRIMARY SCHOOLS AT CO DO DISTRICT, CAN THO CITY
Lê Văn Khoa, Lê Bạch Mai, Phạm Thị Tâm, Nguyễn Hữu Chính
PDF Cite
Page: 102-110
METABOLIC SYNDROME AMONG INPATIENTS WITH TYPE 2 DIABETES AT THE NATIONAL HOSPITAL OF ENDOCRINOLOGY, 2019 - 2020
Vũ Thị Lan Phương, Nguyễn Trọng Hưng, Phan Hướng Dương, Nguyễn Thị Lan Hương
PDF Cite
Page: 111-118
NUTRITIONAL STATUS IN TYPE 2 DIABETES MELLITUS PATIENTS HOSPITALIZED AT THE NATIONAL HOSPITAL OF ENDOCRINOLOGY, 2019 - 2020
Nguyễn Trọng Hưng, Vũ Thị Lan Phương, Phan Hướng Dương
PDF Cite
Page: 119-126
NGHIÊN CỨU ỨNG DỤNG ĐƯỜNG TREHALOSE TRONG LÊN MEN SỮA CHUA
Hà Thùy Linh, Nguyễn Mạnh Đạt, Nguyễn Thị Minh Tú
PDF Cite
Page: 127-136

SCIENTIFIC INFORMATION

DINH DƯỠNG TRONG PHÒNG CHỐNG VÀ ĐIỀU TRỊ COVID-19
Lê Thị Hợp
PDF Cite
Page: 1-2
DINH DƯỠNG CHỦ ĐỘNG NÂNG CAO SỨC ĐỀ KHÁNG CHO CƠ THỂ PHÒNG CHỐNG DỊCH COVID-19
Phạm Ngọc Khái
PDF Cite
Page: 3-5
DINH DƯỠNG HỖ TRỢ DỰ PHÒNG VÀ ĐIỀU TRỊ COVID-19 CHO NGƯỜI TRƯỞNG THÀNH
Lê Thị Hương, Nguyễn Thùy Linh, Dương Thị Phượng
PDF Cite
Page: 6-9
DINH DƯỠNG TRONG CHỦ ĐỘNG NÂNG CAO SỨC ĐỀ KHÁNG
Đỗ Thị Ngọc Diệp
PDF Cite
Page: 10-13
DINH DƯỠNG CHO BỆNH NHÂN COVID-19 NẶNG ĐIỀU TRỊ TẠI ICU THEO HƯỚNG DẪN CỦA ESPEN VÀ ASPEN
Lê Thị Hương, Nguyễn Thuỳ Linh, Dương Thị Phượng
PDF Cite
Page: 14-16
DINH DƯỠNG DỰ PHÒNG BỆNH COVID 19 CHO NGƯỜI BỆNH TĂNG HUYẾT ÁP
Lê Bạch Mai, Lê Thị Hợp
PDF Cite
Page: 17-21
DINH DƯỠNG VÀ CHĂM SÓC SỨC KHỎE NGƯỜI CAO TUỔI PHÒNG COVID - 19
Cao Thị Hậu
PDF Cite
Page: 22-25
CHẾ ĐỘ DINH DƯỠNG CHO TRẺ EM TRONG PHÒNG CHỐNG DỊCH BỆNH COVID 19
Lê Thị Hải
PDF Cite
Page: 26-28
DINH DƯỠNG TRONG BỆNH HEN PHẾ QUẢN TRẺ EM
Phạm Thị Thục
PDF Cite
Page: 29-31
DINH DƯỠNG DỰ PHÒNG COVID-19 CHO TRẺ EM TUỔI HỌC ĐƯỜNG
Đinh Thị Kim Liên
PDF Cite
Page: 32-36
DINH DƯỠNG CHO TRẺ BÉO PHÌ TRONG DỰ PHÒNG COVID-19
Đào Thị Ngọc Diễn
PDF Cite
Page: 37-38
ĐẢM BẢO AN TOÀN THỰC PHẨM TRONG MÙA DỊCH COVID-19
Hà Thị Anh Đào
PDF Cite
Page: 39-40