NGUYEN VT, TRUONG TTD, DO VH. FOOD SAFETY KNOWLEDGE AND PRACTICE OF FOOD PROCESSORS AND TRADERS IN BAC NINH CITY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):1-9. doi:10.56283/1859-0381/46
NGUYEN TT, VU THT, PHAN HD, NGUYEN TH. NUTRITIONAL STATUS OF GESTATIONAL DIABETES MELLITUS IN PREGNANT WOMEN AT NATIONAL HOSPITAL OF ENDOCRINOLOGY IN 2020- 2021. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):10-19. doi:10.56283/1859-0381/47
PHAM LN, HUYNH NP, Hoàng TTN. NUTRITIONAL STATUS OF CHILDREN AGED 0-23 MONTHS AND BREASTFEEDING PRACTICES IN SOME COMMUNES BAT XAT DISTRICT, LAO CAI PROVINCE IN 2019. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):20-29. doi:10.56283/1859-0381/48
PHAN TH, NGUYEN QD, TRAN TN, NGUYEN TLP, LE DT. EFFECTIVENESS OF IRON AND ZINC SUPLEMENTATION ON THE STATUS OF ANEMIA, IRON AND ZINC DEFICIENCIES IN STUNTED CHILDREN 1-3 YEARS OLD. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):30-37. doi:10.56283/1859-0381/49
DUONG DN, Trần MN, Trương XB, Đoàn TT, Trần QC. OVERWEIGHT – OBESITY AND BODY STRUCTURE OF FEMALE STAFFS OF PHAM NGOC THACH UNIVERSITY OF MEDICINE ASSESSED BY BIOELECTRICAL IMPEDANCE ANALYSIS METHOD IN 2020. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):38-44. doi:10.56283/1859-0381/50
Trần MN, Dương Đông N, Nguyễn LQN. KNOWLEDGE, ATTITUDES, PRACTICES ON OVERWEIGHT AND OBESITY AMONG THIRD-YEAR MEDICAL STUDENTS AT PHAM NGOC THACH UNIVERSITY OF MEDICINE IN 2020. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):45-53. doi:10.56283/1859-0381/51
Phạm Đức M, Vũ VH. THE SITUATION OF FOOD-BORNE DISEASES IN STUDENTS AT MEDICAL MILITARY ACADEMY. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):54-62. doi:10.56283/1859-0381/52
Huỳnh TMG, Trần TDH. NUTRITIONAL STATUS OF CHILDREN IN SOME PUBLIC KINDERGARTENS IN HAI CHAU DISTRICT, DA NANG IN 2019. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):63-71. doi:10.56283/1859-0381/53
Hoàng TH, Nguyễn TH, Nguyễn AT, Nguyễn THN, Tào HH, Phan HD. NUTRITIONAL STATUS OF PATIENTS WITH THYROID CANCER BEFORE I-131 TREATMENT AT THE NATIONAL HOSPITAL OF ENDOCRINOLOGY IN THE PERIOD 2020-2021. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):72-79. doi:10.56283/1859-0381/54
Bùi TVA, Nguyễn CD, Nguyễn TN Ánh, Nguyễn TT, Nguyễn KH. STUDY ON DIVERSIFYING OF PINK PEPPER BANANA PRODUCTS IN HANOI. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):80-92. doi:10.56283/1859-0381/55
Lê TH, Nghiêm NT, Phạm VP, Trần QT, Nguyễn TB. NUTRITIONAL STATUS AND FEEDING SITUATION OF STROKE PATIENTS AT NATIONAL GERIATRIC HOSPITAL IN 2019. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):93-102. doi:10.56283/1859-0381/56
Lê TT, Phạm VP, Nguyễn Đỗ H, Huỳnh NP. RESULTS OF APPLICABLE FOOD PRODUCTION AND MARKETING MODEL FOR NUTRITIONAL STATUS IN CHILDREN BELOW 24 MONTHS IN 3 PROVINCES OF LAI CHAU, LAO CAI AND HA GIANG. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):103-110. doi:10.56283/1859-0381/57
Diệp KQ, Đường HT. STUDY ON THE EFFECTS OF WHEAT FLOUR RATIO ANDSACCHAROSE RATIO ON QUALITY OF OAT COOKIES AIDED PANDAN LEAVES. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(1):111-118. doi:10.56283/1859-0381/58