LE NV, NGUYEN HN, NGUYEN TMN. AN OVERVIEW OF THE RELATIONSHIP BETWEEN DIETARY BEHAVIOR AND LIFESTYLE TO HEALTH AT MOLECULAR BIOLOGY MECHANISM. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):1-15. doi:10.56283/1859-0381/420
TRAN QT, BUI TTN, NGUYEN AN, TRAN QB. DEVELOPMENT OF A METHOD FOR GENOTYPING THE 𝘔𝘛𝘏𝘍𝘙 RS1801133 POLYMORPHISM IN VIETNAMESE, USING THE POLYMERASE CHAIN REACTION WITH CONFRONTING TWO-PAIR PRIMERS. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):16-22. doi:10.56283/1859-0381/433
MAI DDA, VU TBN, VU TLP, NGUYEN TH, NGUYEN TL, DONG TP, NGUYEN HTT. FACTORS ASSOCIATED WITH NUTRITIONAL STATUS OF INPATIENTS WITH TYPE 2 DIABETES AT HANOI MEDICAL UNIVERSITY HOSPITAL, 2020. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):33-40. doi:10.56283/1859-0381/400
NGUYEN PL, NGUYEN TH, NGUYEN TT, TRAN DK, BUI MT, PHAN HD, PHAN HH. NUTRITIONAL STATUS OF PATIENTS BEFORE THYROID SURGERY AT THE NATIONAL HOSPITAL OF ENDOCRINOLOGY IN 2022. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):41-47. doi:10.56283/1859-0381/500
Nguyễn TNQ, NGUYEN MA, NGUYEN TAT, NGUYEN TNQ, NGUYEN QD, DOAN NNP. ANTHROPOMETRIC PATTERN AND NUTRITIONAL STATUS OF UNDERGRADUATE STUDENTS AT DAI NAM UNIVERSITY IN THE ACADEMIC YEAR 2022- 2023. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):48-57. doi:10.56283/1859-0381/435
LE TDM, NGUYEN TH, TRAN TTH, NGUYEN PT, NGUYEN MH. NUTRITIONAL STATUS OF THE PATIENTS VISITED THE NUTRITION COUNSELLING CENTER OF VIETNAM NATIONAL INSTITUTE OF NUTRITION. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):58-65. doi:10.56283/1859-0381/372
PHAN TTH, TRUONG TM, LE QH. MOLECULAR CHARACTERISTICS OF NOROVIRUS IN ASIATIC HARD CLAM IN HANOI IN 2016. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):66-73. doi:10.56283/1859-0381/498
Tạ TTM, LE QT. ASSESSING THE EFFECTIVENESS OF PROANECY HEPA MILK FOR PREVENTING AN INCREASE OF BLOOD ETHANOL CONCENTRATION. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;19(3E):74-83. doi:10.56283/1859-0381/501