Hội Dinh Dưỡng Việt Nam. MỘT SỐ HOẠT ĐỘNG VÀ CÔNG TÁC PHÁT TRIỂN HỘI DINH DƯỠNG VIỆT NAM NĂM 2018-2019. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2019;15(1):1-4. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/242
TRINH TX, TRUONG TM, PHAM VH, LE TY, NGUYEN L. CHILD DIET AND MATERNAL KNOWLEDGE AND PRACTICES ON CHILD CARE IN 2 COMMUNES, TUAN GIAO DISTRICT, DIEN BIEN PROVINCE. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2019;15(1):9-17. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/244
TRAN XC, PHAM NK, Trong Hung. NUTRITIONAL STATUS OF THE CHILDREN AGED 06-60 MONTHS OLD WITH ACUTE RESPIRATORY INFECTION AT TWO DISTRICT GENERAL HOSPITALS IN THAIBINH PROVINCE IN 2017. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(1):18-24. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/245
TRAN THV, LE TH. CHRONIC ENERGY DEFICIENCY AND NUTRITIONAL ANEMIA STATUS OF TAY ETHNIC MINORITY’S WOMEN AGED 20-35 YEARS OLD IN PHU LUONG DISTRICT, THAI NGUYEN PROVINCE IN 2017. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(1):25-30. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/246
NGUYEN TH, LE TV. STUDY ON FOOD INTAKE OF CHILDREN FROM 3 - 5 YEARS OLD AND THEIR MOTHERS’ NUTRITION KNOWLEDGE IN MY KHANH COMMUNE, PHONG DIEN DISTRICT, CAN THO CITY IN 2017. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(1):31-38. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/247
NGUYEN DT, TRAN PL, NGUYEN THD, NGUYEN MT. STUDY ON PROCESSING OF NUTRITIONAL POWDER FROM PURPLE SWEET POTATO AND BANANA. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(1):39-48. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/248
VUONG BN. STUDY ON THE PROCESSING OF EMULSIFIED PRODUCT FROM SCRAPS OF PANGASIUS FISH MEAT. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(1):49-54. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/249
NGUYEN MT, PHAM DT. DEMAND FOOD PROVIDING FOR PATIENTS IN HANOI MEDICAL UNIVERSITY HOSPITAL IN 2016-2017. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;15(1):55-70. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/250
NGUYEN TB. SỰ CẦN THIẾT PHẢI THÀNH LẬP CHI HỘI DINH DƯỠNG TRUYỀN THỐNG VIỆT. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2019;15(1):5-8. Accessed April 15, 2025. https://tapchidinhduongthucpham.org.vn/index.php/jfns/article/view/243