NGUYEN AT, NGUYEN TN. EFFECTS OF BLANCH METHOD, VINEGAR CONCENTRATION AND STORAGE TIME ON THE QUALITY OF YOUNG THAI JACKFRUIT (ARTOCARPUS HETEROPHYLLUS) PICKLES. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):1-9. doi:10.56283/1859-0381/391
NGUYEN TTU, NGUYEN PT, NGUYEN HT, DANG CT, NGUYEN TPT. ASSESSMENT OF CHANGES IN BIOACTIVE ACTIVES CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF YOUNG RICE LEAF (Oryza sativa) POWDER DURING PROCESSING. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):10-19. doi:10.56283/1859-0381/394
TRAN XH, LE TTH, LE TTL. SURVEYING SOME FACTORS AFFECTING THE QUALITY OF 𝘉𝘈𝘊𝘊𝘈𝘜𝘙𝘌𝘈 𝘚𝘈𝘗𝘐𝘋𝘈 JUICE. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):20-31. doi:10.56283/1859-0381/329
Đỗ HA, TRINH BN, NGUYEN QD. THE OVERWEIGHT-OBESITY STATUS AND RELATED FACTORS AMONG ADULTS IN TWO URBAN DISTRICTS AND ONE RURAL DISTRICT IN HANOI CITY, 2018. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):32-41. doi:10.56283/1859-0381/363
NGO THV, HOANG XH, PHAM TTH, TRAN TC, TRINH TTH, VIEN CC. PREVALENCE OF HYPERTENSION AND ITS ASSOCIATED FACTORS AMONG GIA RAI ETHNIC MINORITY 40 YEARS OLD IN IA KHUOL COMMUNE, CHU PAH DISTRICT, GIA LAI PROVINCE, 2021. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):42-48. doi:10.56283/1859-0381/380
Nguyễn TTT, DO TH, PHAM TO. NUTRITIONAL STATUS OF HOSPITALIZED PATIENTS WITH TYPE 2 DIABETES AT HUNG HA GENERAL HOSPITAL AND ASSOCIATED FACTORS, 2022. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):49-54. doi:10.56283/1859-0381/345
PHAM DM. MICROALBUMINURIA AND ITS ASSOCIATED FACTORS IN TYPE 2 DIABETES OUTPATIENTS . Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):55-61. doi:10.56283/1859-0381/390
NGUYEN TLH, DO TPH, LE BM, DO TH. KNOWLEDGE AND PRACTICE ON FOOD HANDLERS AT THE COLLECTIVE KITCHENS OF SOME TEXTILE FACTORIES IN NORTHERN VIET NAM. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2023;18(5+6):62-68. doi:10.56283/1859-0381/377
Le THG, LE DT, NGUYEN HC, NGUYEN DVA, PHAM MP, BUI TN. METABOLIC SYNDROME IN 40-65 YEAR OLD WOMEN WITH BMI > 23 KG/M2 IN SOME COMMUNICATIONS IN HANOI, 2016. Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm. 2022;18(5+6):69-76. doi:10.56283/1859-0381/383