SỰ CẦN THIẾT CỦA VIỆC CẤP CHỨNG CHỈ HÀNH NGHỀ DINH DƯỠNG TIẾT CHẾ
Main Article Content
Article Details
Similar Articles
- Phạm Đăng Bản, Ninh Thị Nhung, Nguyễn Hà My, Lê Minh Kỳ, SOME FACTORS RELATED TO INCREASED SERUM URIC ACID IN PEOPLE AGED 25-64 IN 2 PURELY AGRICULTURAL COMMUNES IN THAI BINH PROVINCE, 2019 , Vietnam Journal of Nutrition & Food: Vol. 16 No. 2 (2020)
- Phạm Đăng Bản, Phạm Thị Dung, Ninh Thị Nhung, Lê Minh Kỳ, THE SITUATION OF INCREASING SERUM URIC ACID IN PEOPLE AGED 25-64 IN 2 PURELY AGRICULTURAL COMMUNES IN THAI BINH PROVINCE, 2019 , Vietnam Journal of Nutrition & Food: Vol. 16 No. 2 (2020)
You may also start an advanced similarity search for this article.